Centrum voor natuurlijke integrale leefstijl interventies

Ralph J. Ree, therapeut
Na jarenlang als fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest ben ik op zoek gegaan naar
efficiëntere methoden van behandelen. Deze uitbreiding vond ik in chinese geneeskunde/ acupunctuur, IMT en kPNI-orthomoleculaire geneeskunde.
Daarnaast heb ik mij verdiept in bioresonantie. Eerst als hobby, maar later als onderdeel van mijn integraal werken en denken.
Het immuunsysteem (vb. moe, pijn en ontsteking) en haar werking ervan staat bij alle klachten, in combinatie met de darm, centraal in mijn therapie/aanpak. De uitspraak “de dood huist in de darmen” is helaas maar al te waar. De darm is producent van al onze fysieke-, psychische- en vitaliteits-energie.
Vandaar “voeding als medicijn”
Mijn behandeling is gericht op integratie van al mijn verworven kennis en ervaring in “systeem denken”. Dit ga ik samen met u bespreken.
Uw symptomen zijn mijn uitdagingen. Door het maken van combinaties  van voeding, supplementen, beweging, leefstijl en stress interventies, geeft dat mij een aangrijpingspunt voor succesvolle behandeling. Dat is  zowel passie als een persoonlijke missie geworden. Met als eni
g doel energieherstel te creëren zodat ons lichaam weer zelf aan de slag kan om symptomen op te lossen. Iedere vorm van therapie moet eenvoudig zijn, ook voor u. Dit kan in de vorm van persoonlijke consulten, coaching, lezingen en opleidingen.  Verder lezen 

Trudy Vlot, arts
Ik heb mezelf gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vitaal en optimaal gezond willen zijn. Dit doe ik aan de hand van het door ons ontworpen concept “Forward to Basics”.

Missie
Mijn missie is om een vitale, gezonde leefstijl bij een groot publiek te herintroduceren.
Vroeger wisten we gewoon wat gezond was, 
"de maatschappij waarin we nu leven"
wil ons anders doen geloven.

Weer "vooruit naar vroeger" is mijn motto, maar wel met de mogelijkheden van de 21e eeuw.

Met andere woorden ‘forward to basics’.
Vanuit deze gedachte en basisbehoeften kun je jezelf een enorme (vitale) boost geven. Verder lezen