Centrum voor natuurlijke integrale leefstijl interventies

“kPNI-Arts, natuurarts, homeopathisch arts, auteur, adviseur, consultant, coach, opleider, docent kPNI, gastspreker, congresspreker….”

Ik heb mezelf gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vitaal en optimaal gezond willen zijn. Dit doe ik aan de hand van het door ons ontworpen concept “Forward to Basics”

Missie
Mijn missie is om een vitale, gezonde leefstijl bij een groot publiek te herintroduceren. Vroeger wisten we wat gezond is, echter ‘de maatschappij van nu’ wil ons anders doen geloven. Weer terug naar vroeger is dan het motto, maar wel met de mogelijkheden van de 21e eeuw. Met andere woorden ‘forward to basics’. Vanuit deze basisbehoeften je jezelf een enorme boost geven. Met als resultaat vitaliteit, gezondheid, lekker in je vel zitten en goed functioneren.
De basis voor ons concept is de natuur, klinische psycho-neuro-immunologie en neuro-economics.

Ervaring
Vanuit mijn passie voor alles wat leeft, groeit en bloeit heb ik altijd gezondheid voor mens, dier en plant en het bedrijfsleven willen combineren. Ik heb hiervoor de studies geneeskunde en bedrijfseconomie gevolgd.
In beide vakgebieden ben ik ruim 15 jaar werkzaam. Ik ben geboren en deels getogen in Ierland, heb na het afronden van mijn artsenstudie eerst meerdere jaren gewerkt als financieel directeur in het bedrijfsleven en werk sinds 2002 als natuurarts. Maar ik ben ook zeker moeder, oma en echtgenote. Mijn motto is ‘gezondheid en vitaliteit van het individu en daardoor een optimaal functioneren in het bedrijfsleven’. Dit heeft te maken met respect voor alles wat leeft, groeit en bloeit. ‘Verbeter de wereld en begin bij jezelf’ heb ik ook zelf aan den lijve ondervonden.

Diensten
Om mijn kennis en ervaring zo optimaal mogelijk met u te delen bied ik een aantal diensten aan. Ik geef lezingen en kookworkshops, schrijf blogs en boeken, adviseer bedrijven en doe individuele consulten. Daarnaast is het mogelijk een arrangement te volgen op ons landgoed Quinta das Fontezinhas in Portugal.
Mijn eerste boek is inmiddels verschenen “GEZOND IS helemaal niet SAAI”. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van twee boeken, een boek over het concept “Forward to Basics” en een boek over ‘voeding en de ontwikkeling van het kind’.

Mijn specifieke interesse in het grote scala aan ziketebeelden als: burnout, chronisch vermoeidheidssyndroom en depressie; ADHD, autisme, autistiforme en gedragsstoornissen en niet-toxische tumor therapie.