Over ons

duisternis verdwijnt niet door haar te bestrijden, maar door er liefdevol licht op te laten schijnen

Joanna K

Missie & visie: ons bestaansrecht

MISSIE

We zijn als mensheid de relatie met de natuur ergens verloren. Terwijl juist in die natuur en in ieders eigen natuur het grootste deel van oplossingen ligt. Kort maar krachtig: de natuur in jou weet hoe het werkt (het leven, fysiek, mentaal en spiritueel). Het is onze missie om de verbinding tussen jou, de natuur en jouw natuur weer te herstellen: ‘reconnect with (your) nature’.

VISIE

Door mensen een-op-een te behandelen en begeleiden willen we onderdeel van het leerproces ‘terug naar de natuur’ zijn. Daarnaast dragen we deze boodschap in groepen uit, online en live. Via programma’s, cursussen, webinars e.d.

ONS BESTAANSRECHT

Zolang mensen nog niet beseffen en (be)leven dat ze niet zonder de natuur en hun eigen natuurlijke processen kunnen, zal er een taak voor ons weggelegd zijn, om mensen deze inzichten te laten zien, ervaren en uitvoeren.

Betekenis Sequana

De naam Sequana betekent ‘BRON VAN LEVENSKRACHT’.

Sequana is de oud-Romeinse godin van gezondheid. De bron van de rivier de Seine is de plaats waar deze godin haar thuisplaats of oorsprong heeft. 

Ralph Ree, therapeut

Na jarenlang als fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest ben ik op zoek gegaan naar
efficiëntere methoden van behandelen. Deze uitbreiding vond ik in Chinese geneeskunde/ acupunctuur, IMT en kPNI-orthomoleculaire geneeskunde.
Daarnaast heb ik mij verdiept in bioresonantie. Eerst als hobby, maar later als onderdeel van mijn integraal werken en denken.
Het immuunsysteem (vb. moe, pijn en ontsteking) en haar werking ervan staat bij alle klachten, in combinatie met de darm, centraal in mijn therapie/aanpak. De uitspraak “de dood huist in de darmen” is helaas maar al te waar. De darm is producent van al onze fysieke-, psychische- en vitaliteits-energie. Vandaar “voeding als medicijn”
Mijn behandeling is gericht op integratie van al mijn verworven kennis en ervaring in “systeem denken”. Dit ga ik samen met u bespreken.

Miranda Vos, secretariaat

Miranda is de spil voor alle zaken die geen therapie of behandeling zijn, ook al weet ze inmiddels al heel veel van therapeutische interventies af. Voor administratieve of secreatariele vragen kun je bij haar terecht.

Trudy Vlot, arts

Ik heb mezelf gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vitaal en optimaal gezond willen zijn. Dit doe ik aan de hand van het door ons ontworpen concept “Forward to Basics”.

Missie
Mijn missie is om een natuurlijke, vitale, gezonde leefstijl bij een groot publiek te herintroduceren.
Vroeger wisten we gewoon wat gezond was, 
“de maatschappij waarin we nu leven”
wil ons anders doen geloven.

Weer “vooruit naar vroeger” is mijn motto, maar wel met de mogelijkheden van de 21e eeuw.

Met andere woorden ‘forward to basics’.
Vanuit deze gedachte en basisbehoeften kun je jezelf een enorme (vitale) boost geven.